Worstelt u met aambeien, incontinentie, fistels, pijn, jeuk of andere aandoeningen aan ‘de uitgang’ van het lichaam?

Het medisch team van de Proctos Kliniek kan u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in aandoeningen van de anus en de endeldarm.


Medisch Centrum voor proctologie

Wij zijn gespecialiseerd in aandoeningen van de anus en de endeldarm (proctologie) bij zowel mannen als vrouwen. Omdat deze klachten vaak samenhangen met gynaecologische-, urologische- of algemene maagdarmklachten, werken wij samen met (uro)gynaecologen, MDL-artsen, een bekkenfysiotherapeut en een gezondheidszorgpsycholoog. Deze zijn allemaal gevestigd in hetzelfde gebouw.


Updates

COVID-19 Update

Blijf niet thuis als u anale klachten heeft maar bezoek ook nu ons spreekuur!

De Proctos Kliniek is normaal geopend om juist tijdens deze tweede COVID-19 golf te zorgen dat mensen met anale klachten geholpen kunnen worden. Stel een bezoek aan de dokter niet uit als u anale pijn, anaal bloedverlies, pusverlies, anale jeuk, incontinentie voor ontlasting of verstopping heeft.

Contract met alle zorgverzekeringen

In 2021 heeft de Proctos Kliniek weer een contract met alle zorgverzekeraars. Elke zorgverzekering vergoedt uw behandeling bij ons.

We zijn verheugd dat alle Nederlandse zorgverzekeraars ook voor 2021 hun vertrouwen uitspreken in de Proctos Kliniek. Ons team staat voor u klaar!


Resultaten


Wij meten de patient related outcome measures (PROM) en vragen aan het eind van de behandeling naar de patiënttevredenheid (PREM). Het patiënttevredenheidsonderzoek is een lijst met vragen over de ervaringen bij de Proctos Kliniek. De uitvraag van de ervaringen gebeurt via DUO market research. DUO heeft veel ervaring met tevredenheidsonderzoeken bij zowel publieke als commerciële instellingen.


Naar de Resultaten

Laatste nieuws

Digitale platform “Support in continence” nu ook in het Nederlands

De World Federation for Incontinence and Pelvic Problems heeft nu een Nederlandstalige versie gelanceerd van haar digitale platform “Support in continence” met daarin onafhankelijke informatie en advies. Zie onderstaande links voor meer informatie:Algemene informatieFecale incontinentie [...] Lees verder...

Eerste implantatie Micro neurostimulator!

Afgelopen dinsdag vond in de Proctos Kliniek de eerste implantatie plaats van de oplaadbare Micro neurostimulator en de MRI-veilige SureScan geleidingsdraad. Dr. Ingrid Han Geurts en Dr. Grietje Vander Mijnsbrugge hebben met ondersteuning van verpleegkundige Jannette van der Heijden de oplaadbare [...] Lees verder...

Meld je met klachten bij de dokter!

Ziekenhuizen en medisch specialisten krijgen signalen dat mensen met niet-coronaklachten te laat of helemaal niet naar het ziekenhuis of de huisarts komen. ‘We hebben dit tijdens de eerste golf gezien en ook nu loopt het aantal verwijzingen naar het ziekenhuis terug. Dat is een zorgelijke [...] Lees verder...


De Proctos Kliniek helpt u ook op afstand!

De Proctos Kliniek kan patiënten met anale klachten ook telefonisch of per email helpen!

Heeft u anale klachten maar mag of durft u de deur niet uit? Wij kunnen u ook telefonische te woord staan en vaak al nuttige adviezen geven.

Patient waarderingen