Mark Tenhagen

Mark Tenhagen werkt sinds januari 2022 als chirurg bij de Proctos Kliniek op locatie Bilthoven. Hij studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zijn opleiding tot gastro-intestinaal en oncologisch chirurg volgde hij in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk en het Amsterdam Universitair Medisch Centrum. Aansluitend werkte hij als fellow colorectale chirurgie in het Amsterdam Universitair Medisch Centrum waar hij zich toelegde op de behandeling van uitgezaaide darmkanker, en de behandeling van endeldarmkanker met speciale aandacht voor het behoud van de kringspier en continentie.

Hij vindt het zeer belangrijk om zich tijdens een medische behandeling te focussen op de individuele klachten én wensen van de patiënt om zo samen tot de best passende behandeling te komen.
Het werken binnen de Proctos Kliniek maakt het mogelijk de tijd te nemen die nodig is om dit duidelijk te krijgen en diagnostiek is veelal direct mogelijk. Met het inzetten van de behandeling, en begeleiding gedurende dit proces, hoopt hij bij te dragen aan een oplossing van de klachten en verbetering in de kwaliteit van leven.

BIG-nummer:  49911366301

Bekijk beoordelingen van patiënten of laat zelf een beoordeling achter

© Copyright 2024 | Proctos Kliniek | All Rights ReservedPowered by Crossing Over