Sebastiaan van der Bent

Sebastiaan van der Bent is sinds april 2022 werkzaam als dermatoloog bij de Proctos Kliniek. Zijn opleiding geneeskunde volgende hij aan de Universiteit Leiden en de opleiding tot dermatoloog aan het Amsterdam UMC. Zijn specialisatiegebieden zijn huidaandoeningen in het anogenitale gebied (peri-anaal en geslachtsdelen) en SOA’s. Hij heeft gemerkt dat huidaandoeningen in deze delen van het lichaam vaak niet goed worden herkend maar wel degelijk veel klachten kunnen geven. Het is voor hem de kunst om deze aandoeningen wél te herkennen en deze zo goed mogelijk te behandelen. 

Naast zijn werkzaamheden in de Proctos Kliniek is hij tevens werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis Leiden. Naast de proctologie richt hij zich op de behandeling van huidkanker en complicaties bij tatoeages en permanente make-up, waar hij zijn promotieonderzoek naar heeft verricht. 

Sebastiaan van der Bent werkt op de locatie Amsterdam van de Proctos Kliniek waar de proctoscopie en huidbiopten tot de  diagnostische mogelijkheden behoren. Tevens doet hij hier kleine verrichtingen. 

BIG-nummer: 79918309901

Bekijk beoordelingen van patiënten of laat zelf een beoordeling achter.