Routebeschrijving

Proctos Kliniek Bilthoven

Bezoekadres:

Proctos Kliniek Bilthoven, Professor Bronkhorstlaan 10, gebouw 60-62, 3723 MB Bilthoven.

Bereikbaarheid:

De Proctos Kliniek Bilthoven bevindt zich midden op het terrein Berg en Bosch in Bilthoven, vlakbij de A27 en A28. 

Kijk hier hoe u de weg naar onze kliniek op het terrein Berg en Bosch vindt.

Met de auto:

Routekaart

Vanaf Hilversum (A1), Arnhem (A12) of Utrecht (A27): A27 afslag 32 (N 234) Bilthoven/Maartensdijk, na 3,5 km linksaf richting Berg en Bosch, na 800 m rechtsaf het terrein op.

Vanaf Soest/Amersfoort: N 221, linksaf N 234 Bilthoven, rechtsaf Maartensdijk/Lage Vuursche, linksaf naar Berg en Bosch, na 400 m links het terrein op.

Vanaf A2: Afslag Maarssen, volg Ring Noord, neem A27 richting Hilversum/Almere, daarna afslag32 (N 234) Bilthoven/Maartensdijk, na 3,5 km linksaf richting Berg en Bosch, na 800 m rechtsaf het terrein op.

Let op!

Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, dan kan het zijn dat deze u iets verder doorstuurt dan nodig. Let op het witte bordje met Proctos Kliniek in de berm op zowel de Gezichtslaan als de Prof. Bronkhorstlaan. Deze wijst u de ingang van het terrein aan.

Parkeren / route op het terrein 

Op het terrein zijn diverse parkeerplaatsen. Deze zijn allen gratis. Direct na de ingang van het terrein vindt u parkeerplaats P0. Vanuit hier loopt u langs de slagboom voor pashouders. Gebouw 60 ligt een eindje verderop aan de rechterkant. U herkent deze aan de vijver voor het gebouw. U kunt gebouw 62 bereiken via de hoofdingang van gebouw 60 of via onze eigen zij ingang, rechts van de hoofdingang.

U kunt ook via de rondweg doorrijden naar één van de andere parkeerplaatsen. Daarvoor gaat u net na parkeerplaats P0 rechtsaf. U gaat dan door de slagboom voor bezoekers. 

U volgt de rondweg tot u bij parkeerplaats P7, P12 of P14 bent en volgt vanuit daar de borden naar gebouw 60/62. Indien u met het openbaar vervoer, te voet of per fiets bent gekomen, volgt u dezelfde route beschrijving als vanaf parkeerplaats P0.

Bent u slecht ter been of komt u om een ingreep te ondergaan? Meldt u dit alstublieft wanneer u de afspraak bij ons maakt. Wij reserveren dan een parkeerplaats voor u voor de ingang van gebouw 60-62 zodat u niet zo ver hoeft te lopen.

Met het openbaar vervoer:

Als u met de trein naar station Hilversum of station Bilthoven reist, kunt u bus 58 naar halte Berg en Bosch nemen. De reistijd is 25 minuten vanaf station Hilversum en 5 minuten vanaf station Bilthoven. Bus 258 rijdt vanaf station Bilthoven alleen tijdens de spitsuren.

Dienstregeling bus 258

Dienstregeling bus 58

Proctos Kliniek Amsterdam

Bezoekadres:

Proctos Kliniek Amsterdam, Louwesweg 6K, 1066 EC Amsterdam.

Kijk in deze video hoe u vanaf de A10 naar de Proctos Kliniek Amsterdam rijdt.

Bereikbaarheid:

De Proctos Kliniek Amsterdam bevindt zich op de eerste verdieping van het Gezondheidscentrum Slotervaart. Het Gezondheidscentrum is gevestigd in het lage gebouw dat links voor het oude Slotervaart Ziekenhuis staat. De ingang is aan de rotonde bij het fietsenrek. Kijk op de plattegrond voor de locatie van de Proctos Kliniek in het Gezondheidscentrum.

Met de auto: 

Vanaf snelweg Utrecht / Amersfoort / Alkmaar (A10)

Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt De Nieuwe Meer om de borden E22/A10/s107 richting Ring-West/Leeuwarden/ Zaanstad/Amsterdam Slotervaart te volgen. Dit is de A10 West. Na 300m houd rechts aan, neem de afslag en volg de borden voor Sloten/s107/Slotervaart. Sla linksaf naar de Henk Sneevlietweg/de s107. Na 950m sla rechtsaf naar de Johan Huizingalaan/de s107. Na 130m sla linksaf naar de Louwesweg. Na 270m sla rechtsaf om op de Louwesweg te blijven. U ziet uw bestemming rechts.

Parkeren:

U kunt (betaald) parkeren in de parkeergarage die aan de rotonde is gelegen en tegenover het Gezondheidscentrum ligt. Kijk hier hoe u van de parkeergarage naar het gezondheidscentrum loopt.

Met het openbaar vervoer:

Vanaf Amsterdam Centraal Station:

  • Tramhalte CS: tram 2 richting Nieuw Sloten, uitstappen bij halte Louwesweg. 
  • Bushalte CS: bus 18 richting Slotervaart, uitstappen bij halte Louwesweg.

Vanaf Station Amsterdam Lelylaan:

  • Bus-/tramhalte Station Lelylaan: bus 18, 195 of 247 richting Slotervaart, uitstappen bij halte Louwesweg.

Proctos Kliniek Rotterdam

Bezoekadres:

Proctos Kliniek locatie Rotterdam, Haringvliet 72, begane grond, 3011 TG Rotterdam

Bereikbaarheid:

De Proctos Kliniek Rotterdam is gevestigd in het centrum van Rotterdam naast het oude Havenziekenhuis. De kliniek bevindt zich op de begane grond.

Met de auto:

Van de A16/E19 neemt u de afslag Rotterdam Centrum/Capelle aan den IJssel (afslag 25). Vervolgens volgt u de borden Rotterdam Centrum. U rijdt circa 3 km langs het water (Maas); bij de derde verkeerslichten slaat u rechtsaf naar de Oostmolenwerf. Sla linksaf naar de Haringvliet. Na 240 meter aan de linkerkant van de weg op de hoek met het Achterharingvliet bevindt zich de hoofdingang van de Haringvliet 72.

Parkeren:

U kunt in de omgeving betaald parkeren aan het Haringvliet (aan de noordzijde bevindt zich naast de brug een oplaadpunt voor elektrische auto’s), Oosterkade (loopafstand ca. 50 meter) of aan het ’s Lands Werf (loopafstand ca. 200 meter). U kunt betalen via (kenteken)parkeren met een pinpas of creditcard of uw mobiele telefoon.

Met het openbaar vervoer:

Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen. Proctos Kliniek Rotterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de metro stapt u uit bij metrostation Oostplein (loopafstand ca. 300 meter) of bij metrostation Blaak (loopafstand ca. 10 minuten). U kunt ook met tram 21 of 24 gaan en stapt u uit bij de halte Oostplein.

Routebeschrijving Medical Parc

Bezoekadres:

Medical Parc, Biltseweg 14, 3735 ME Bosch en Duin

Voor de routebeschrijving typt u het adres in waar u vandaan komt in deze link.

Parkeren:

U kunt achter en naast het gebouw parkeren. Parkeren is gratis. Kijk hier hoe u naar de ingang van het operatiecomplex loopt.

Routebeschrijving Medisch Facilitair Instituut Vlaardingen

Bezoekadres:

Medisch Facilitair Instituut Vlaardingenm Churchillsingel 472, 3137 XB Vlaardingen

Voor de routebeschrijving typt u het adres in waar u vandaan komt in deze link.