Samenwerking

De Proctos Kliniek is gevestigd op het voormalig ziekenhuisterrein Berg en Bosch in Bilthoven. Op de website www.bergenbosch.com kunt u meer lezen over het terrein en de andere bedrijven die hier gevestigd zijn.

Vrouwenzorg en Inwendige Zorg, Bergman Clinics 

Wij verwijzen onze patiënten regelmatig naar de urogynaecologen van Vrouwenzorg, het urogynaecologisch bekkenbodemcentrum.  Indien  een coloscopie (darm onderzoek) nodig is, kan deze plaatsvinden bij de Inwendige Zorg. Bij de Inwendige Zorg zijn onder andere maag-darm-leverartsen werkzaam. Dankzij al deze kennis en ervaring onder één dak, kunnen we een efficiente, multidisciplinaire zorg aanbieden.

Medical Parc

De chirurgen van de Proctos Kliniek opereren de patienten op de operatiekamers van Medical Parc in Bosch en Duin, en enkele keren in het ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk.

Defecatie Expertise Centrum

De Proctos Kliniek maakt deel uit van het landelijke netwerk van defecatie expertise centra dat zich inzet voor een betere behandeling van patiënten met ontlastingsincontinentie en obstipatie. Meer informatie kunt u vinden op de website van het netwerk: www.darmzaken.nl

Profundum Instituut Dordrecht

We hebben een intensief samenwerkingsverband met bekkenfysiotherapeute Marijke Slieker op het gebied van nascholing voor bekkenfysiotherapeuten. Voor meer informatie over het Profundum Instituut: www.profunduminstituut.nl/