Kwaliteit & Veiligheid

De Proctos Kliniek streeft altijd naar het leveren van de best mogelijke zorg voor haar patiënten in een zo veilig mogelijke omgeving voor patiënten en medewerkers. Ieders betrokkenheid is nodig om deze veilige omgeving te creëren en waarborgen.

Het gebruik van VMS

Om de kwaliteit en veiligheid van de zorg in de kliniek te waarborgen en vergroten hebben wij een Veiligheids Management Systeem (VMS) waarin werknemers worden gestimuleerd om proactief bij te dragen aan de veiligheid door het signaleren en melden van risico’s of onveilige situaties. Periodiek brengen wij risico’s in kaart en overleggen wij of er maatregelen genomen kunnen worden die de patiëntveiligheid vergroten.

U kunt ons helpen om de veiligheid te vergroten

Binnen ons VMS is een zeer belangrijke rol weggelegd voor de patiënt. Door uw ervaringen en suggesties met ons te delen kunt u ons helpen om de veiligheid en de kwaliteit van de zorg continue te waarborgen en verbeteren. Wij nodigen u daarom uit om al uw ervaringen, suggesties en tips met ons te delen. Ook wanneer u risico’s of (potentieel) onveilige situaties waarneemt horen wij dit graag van u.

Contact

Voor al uw vragen, suggesties, tips of andere zaken kunt u contact opnemen met de balie of een bericht sturen naar info@proctoskliniek.nl

Hartelijk dank voor uw medewerking!

De Proctos Kliniek