Carlos Hoepel

Carlos Hoepel genoot zijn opleiding geneeskunde aan de Anton de kom Universiteit van Suriname en Academisch ziekenhuis Paramaribo. Hij werd daarna opgeleid tot gastro-intestinaal chirurg in het UMCG en het Isala ziekenhuis in Zwolle. Na zijn opleiding heeft hij gewerkt als fellow bij de afdeling Hepato-pancreato-biliaire chirurgie en levertransplantatie in het UMCG. Hierna heeft hij nog een fellowship Kinderchirurgie en levertransplantatie bij kinderen in het Le kremlin bicetre ziekenhuis in Parijs, Frankrijk genoten. 

Gedurende zijn loopbaan heeft hij gemerkt dat hij het belangrijk vindt om voldoende tijd en aandacht aan de patiënt te kunnen besteden. In zijn beleving is dat de enige manier waarop ze hun verhaal kwijt kunnen en er in goede samenspraak een gewogen oplossing te vinden is. Hij heeft gezien dat deze benadering aansluit bij de visie van de Proctos Kliniek en derhalve gekozen om zich te specialiseren in de gefocuste aanpak van proctologische ziektebeelden.

Sinds juni 2022 werkt hij in de Proctos Kliniek op locatie Bilthoven. Het horen van de verschillende aspecten van de persoon die patiënt is geworden geven hem veel voldoening. Op die manier begrijpt hij het volledige beeld van de ziekte uitingen beter en kan hij samen met de patiënt en ons team een passende behandeling vinden.

BIG-nummer: 59924550401

Bekijk beoordelingen van patiënten of laat zelf een beoordeling achter.