Carlos Hoepel

Ik genoot mijn opleiding geneeskunde aan de Anton de kom Universiteit van Suriname en Academisch ziekenhuis Paramaribo. Ik werd daarna opgeleid tot gastro-intestinaal chirurg in het UMCG en het Isala ziekenhuis in Zwolle. Na mijn opleiding heb ik gewerkt als fellow bij de afdeling Hepato-pancreato-biliaire chirurgie en levertransplantatie in het UMCG. Hierna heb ik nog een fellowship Kinderchirurgie en levertransplantatie bij kinderen in het Le kremlin bicetre ziekenhuis in Parijs, Frankrijk genoten. 

Gedurende mijn loopbaan heb ik gemerkt dat ik het belangrijk vind om voldoende tijd en aandacht aan de patiënt te kunnen besteden. In mijn beleving is dat de enige manier waarop ze hun verhaal kwijt kunnen en er in goede samenspraak een gewogen oplossing te vinden is. Ik heb gezien dat deze benadering aansluit bij de visie van de Proctos Kliniek en derhalve gekozen om me te specialiseren in de gefocuste aanpak van proctologische ziektebeelden.

Sinds juni 2022 werk ik in de Proctos Kliniek op locatie Bilthoven. Het horen van de verschillende aspecten van de persoon die patiënt is geworden geven mij veel voldoening. Op die manier begrijp ik het volledige beeld van de ziekte uitingen beter en kan ik samen met de patiënt en ons team een passende behandeling vinden.

BIG-nummer: 59924550401

Bekijk beoordelingen van patiënten of laat zelf een beoordeling achter.