Çiğdem Baharvand-Öztürk

Çiğdem Baharvand-Öztürk is sinds november 2020 werkzaam als chirurg bij de Proctos kliniek. Zij genoot haar opleiding geneeskunde en psychologie aan de Universiteit van Leiden. Haar opleiding tot gastro-intestinaal chirurg heeft zij volbracht in het UMC Groningen, Ziekenhuisgroep Twenteborg in Almelo en Medisch Centrum Leeuwarden. In 2018 promoveerde zij op het proefschrift “Testicular cancer: diagnostic and surgical strategies to improve outcome” aan de RUG.

Na haar opleiding chirurgie heeft zij gewerkt als fellow gastro-intestinale chirurgie in het Zuyderland ziekenhuis (2018-2020) en als fellow bariatrische chirurgie in het AZ St. Jan in Brugge (2020).

Het mooiste aan haar vak vindt zij de interactie met verschillende patiënten en de verantwoordelijkheid die een chirurg heeft voor een groot deel van de behandeling. Zij heeft besloten meer focus aan te brengen in haar carrière en zich te richten op aandoeningen van de bekkenbodem en het anale kanaal. Patiënten kunnen een drempel ervaren om met deze klachten naar de dokter te gaan. Zij hoopt door de persoonlijke begeleiding die zij bij de Proctos kliniek kan bieden hier een belangrijke rol in te kunnen spelen, en samen met de patiënten tot de beste behandeling te komen.

Zij is ervan overtuigd dat ze samen met het team binnen de Proctos kliniek, als voorloper in innovatieve technieken binnen de proctologie en deelname aan meerdere wetenschappelijke trials, topzorg kunnen leveren aan de patiënten.

BIG-nummer 89909698401

Bekijk beoordelingen van patiënten of laat zelf een beoordeling achter