Nelleke Schouten

Nelleke Schouten is met ingang van oktober 2023 als chirurg werkzaam bij de Proctos kliniek. Haar opleiding geneeskunde volgde zij aan de Universiteit van Leiden. In 2013 promoveerde zij op de endoscopische liesbreukchirurgie, waarna zij in Maastricht, Sittard/Heerlen en Eindhoven haar opleiding tot gastro-intestinaal en oncologisch chirurg volbracht in 2019.

Na haar opleiding chirurgie heeft zij enkele jaren gewerkt als oncologisch en gastro-intestinaal chirurg in Roermond en Zwolle. De laatste 2 jaar besloot zij zich te richten op/specialiseren in aandoeningen van het anale kanaal en de bekkenbodem en zich daarbij ook te verdiepen de diverse facetten van ‘lifestyle’ met effect op de bekkenbodem/problemen van het anale kanaal.

Het mooie én tevens uitdagende aan dit vak vind ik om patiënten zich écht gehoord te laten voelen en samen, door middel van een persoonlijke begeleiding, te komen tot de optimale behandeling. In de Proctos kliniek bestaan korte lijnen tussen de verschillende behandelaars, wordt uitvoerig de tijd genomen voor de patiënt, is er aandacht voor de mens als geheel en wordt er deelgenomen aan meerdere wetenschappelijke trials. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we topzorg kunnen leveren aan patiënten en draag daar graag aan bij. 

BIG-nummer: 49909826401

Bekijk beoordelingen van patiënten of laat zelf een beoordeling achter