Ruben Veldkamp

Ruben Veldkamp werkt sinds mei 2017 als chirurg bij de Proctos Kliniek op de locatie in Bilthoven en vanaf 13-11-2023 op de locatie in Rotterdam.

Zijn opleiding tot chirurg volgde hij in het Maasstadziekenhuis en in het Erasmus MC in Rotterdam, met als aandachtsgebied de minimaal invasieve darmchirurgie en de chirurgie voor mensen met ernstig overgewicht. Hij promoveerde op het proefschrift ‘laproscopic surgery for colonic cancer: establishment of a technique’.

Na zijn opleiding heeft hij in verschillende ziekenhuizen gewerkt, waarbij de interesse steeds meer uitging naar de behandeling van ziekten van de anus en endeldarm. In de afgelopen drie jaar heeft hij zich nog uitsluitend beziggehouden met aandoeningen van de bekkenbodem, endeldarm en anus, zoals incontinentie, aambeien, anale kloven en fistels. Schaamte en angst spelen bij deze klachten vaak een grote rol. Het is soms niet gemakkelijk om met dit soort klachten een arts te raadplegen. Hij vindt het zijn taak om uw bezoek aan de Proctos Kliniek zo prettig mogelijk te maken. Vaak is met eenvoudige adviezen en behandelingen al een goed resultaat te bereiken.

BIG-nummer 79053765501

Bekijk beoordelingen van patiënten of laat zelf een beoordeling achter