COVID-19 maatregelen

U kunt nog steeds snel bij ons terecht met anale klachten. Sinds 19 juli 2021 kunt u ook terecht op onze locatie in Amsterdam. Wij doen er alles aan om de ziekenhuizen te ontlasten en te zorgen dat de zorg voor patiënten zonder COVID-19 door kan gaan. Bezoek onze website voor adviezen over wat u zelf al kunt doen. Indien u al wilt weten wat de oorzaak is van uw klachten, kunt u ook de zelfdiagnosetool op ons platform www.analeklachten.online of op onze website gebruiken.

Indien u klachten heeft die bij COVID-19 passen of in quarantaine zit, adviseren wij u om ons te bellen om te overleggen wat voor u het beste is. Ook als u gevaccineerd bent. Uw huisarts kan ons eventueel via Zorgdomein rechtstreeks om advies kan vragen en u kunt ook een afspraak maken voor een videoconsult.

De Proctos Kliniek blijft patiënten met anale klachten behandelen tijdens de COVID-19 pandemie!

Algemene maatregelen

Op Park Berg en Bosch zijn er het afgelopen jaar diverse maatregelen getroffen om besmetting met het COVID-19 virus zo laag mogelijk te houden. Dit is zowel in de algemene ruimten als door de huurders binnen de eigen organisaties gedaan. Helaas is het aantal besmettingen weer omhoog gegaan en daarom adviseren we u weer een mondkapje te dragen en de overige maatregelen nog steeds te respecteren:

  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van een ander.
  • Begeleiders blijven buiten of wachten in de auto.
  • Bent u verkouden of heeft u griepachtige klachten blijf dan thuis en laat u zo nodig testen! Ook als u gevaccineerd bent.

Mondkapje

Indien u zich beweegt in de openbare ruimte wordt geadviseerd om weer een mondkapje te dragen. Zodra u gaat zitten, mag u dit af doen. De arts zal tijdens het lichamelijk onderzoek ook een mondkapje dragen.

© Copyright 2024 | Proctos Kliniek | All Rights ReservedPowered by Crossing Over