COVID-19 Maatregelen

U kunt nog steeds snel bij ons terecht met anale klachten. Wij doen er alles aan om de ziekenhuizen te ontlasten en te zorgen dat de zorg voor patiënten zonder COVID-19 door kan gaan. Bezoek onze website voor adviezen over wat u zelf al kunt doen. Indien u al wilt weten wat de oorzaak is van uw klachten, kunt u ook de zelfdiagnosetool op ons platform www.analeklachten.online gebruiken.

Indien u klachten heeft die bij COVID19 passen of in quarantaine zit, adviseren wij u om ons te bellen om te overleggen wat voor u het beste is. Uw huisarts kan ons eventueel via Zorgdomein rechtstreeks om advies kan vragen en u kunt ook een afspraak maken voor een videoconsult.

De Proctos Kliniek blijft patiënten met anale klachten behandelen tijdens de COVID-19 pandemie!

Algemene maatregelen

Op Park Berg en Bosch zijn er diverse maatregelen getroffen om besmetting met het corona virus zo laag mogelijk te houden. Dit is zowel in de algemene ruimten als door de huurders binnen de eigen organisaties gedaan. Helaas is er landelijk sprake van een verhoging van het aantal besmettingen. Namens eigenaresse en beheerder willen we een ieder vragen uw medewerkers, bezoekers en patiënten nogmaals te attenderen op de genomen maatregelen op Park Berg en Bosch zoals;

  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Iedereen houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van een ander.
  • Begeleiders blijven buiten of wachten in de auto.
  • Bent u verkouden of heeft u griepachtige klachten blijf dan thuis en laat u zo nodig testen!

Mondkapje

Het is verplicht om een mondkapje te dragen als u zich binnen ons gebouw in een openbare ruimte bevindt. Wij verzoeken u deze op te houden als u in de wachtkamer zit. Wij vinden de veiligheid van u en onze medewerkers van het grootste belang en hopen hiermee verspreiding van het Corona virus te kunnen voorkomen.

© Copyright 2024 | Proctos Kliniek | All Rights ReservedPowered by Crossing Over